Nadácia Šťastné srdcia

Účelom našej nadácie je pomoc detským pacientom po operácii srdiečka a ich rodinám, aby čo najlepšie zvládli operáciu a pobyt na našom Oddelení detskej kardiochirurgie Detského kardiocentra. Ten niekedy trvá aj niekoľko týždňov až mesiacov. Na našom oddelení ročne operujeme viac ako 300 detí s vrodenou srdcovou chybou.

Súčasne poskytujeme individuálnu pomoc malým pacientom s najťažšími formami vrodených srdcových chýb, ktorí často u nás podstupujú opakované a komplexné operácie srdca. Z prostriedkov nadácie zároveň každoročne organizujeme akcie pre našich malých pacientov s rodinami – Medzinárodný deň detí, Mikuláš alebo Vianočné koledy s Lúčnicou.

Nadácia Šťastné srdcia tiež vytvorila vlastný Projekt Ako zvon, ktorého cieľom je zvýšiť percento úspešnej prenatálnej diagnostiky srdcových chorôb a zvýšiť informovanosť mamičiek o potrebe tohto vyšetrenia. Súčasne sa snažíme rozšíriť sieť gynekológov a rádiológov poskytujúcich kvalitné a spoľahlivé vyšetrenie a podporovať ich.

90% rozpočtu nadácie je vyčlenených na podporu pacientov a oddelenia, 10% rozpočtu je použitých na chod nadácie a na úhradu cestovných nákladov personálu zapojených do starostlivosti o pacientov a ich rodinných príslušníkov.

Nadácia je financovaná zo sponzorských darov a z 2% z dane.

Ďakujeme za Vašu podporu.

Milí kamaráti, radi by sme vás poprosili o pomoc pre naše srdiečkové deti.

❤️Nadácia Šťastné srdcia poskytla mamičkám na našom oddelení prístroj MIOMAT na výrobu polievok a kašičiek pre detičky. Často ostávajú na oddelení aj niekoľko týždňov, niektoré aj mesiacov. A tak sme si povedali, že celý budúci rok budeme každý týždeň kuchynku pre mamičky a pre náš personál zásobovať spolu s našimi kamarátmi zo https://www.sladuckeovocie.sk/ čerstvým ovocím 🍓, zeleninou 🥕a inými zdravými dobrotami zo slovenských fariem. Organizujeme preto veľkú zbierku a radi by sme Vás požiadali o podporu. 🖐

Všetky vyzbierané prostriedky od Vás aj sponzorov budú použité výhradne na nákup zdravých dobrôt a ak by nám aj pár EUR chýbalo 🤏, doplatíme ich z prostriedkov našej nadácie. Sme vďační za akýkoľvek príspevok na náš účet (IBAN nájdete na našej hlavnej stránke http://www.nadaciastastnesrdcia.sk/ vľavo).

QR kód pre úhradu v apke Vašej banky nájdete v našom FB cover foto.

Tešíme sa, že mamičkám a srdiečkovým deťom budeme aj vďaka Vám môcť robiť radosť celý budúci rok! 💫

ĎAKUJEME! 👏

Jablka

Nadácii More Foundation, Projektu Vivvo a módnej značke The Odds ďakujeme za príspevok 3 000EUR, ktorý sme použili na nákup vybavenia operačnej sály pre najmenšie srdiečkové 💞detičky. Dar nám prišli odovzdať aj speváčka Dominika Mirgová 🌷 a herec Matúš Kolarovský 🖐 . Po stretnutím s pánom primárom sme im ukázali naše oddelenie a veľmi sa im u nás páčilo. Ešte raz ďakujeme veľmi pekne! 👏🙏👏

MDD 2021

Včera sa v Areáli Wakelake na Zlatých pieskoch zišli desiatky srdiečkových detí 💞s rodičmi, doktori a sestričky z nášho oddelenia, hrejivé slniečko a nechýbal ani Šašo Jašo.

Odmenou všetkým 👏👏👏, ktorí nám pomohli zorganizovať tohtoročné MDD bola nekončiaca detská radosť a stovky vďačných úsmevov. 😄😄😄

Tešíme sa opäť o rok, kamaráti!! 🌷

#nadaciastastnesrdcia
#srdieckovedeti