Žena vydrží viac ako človek, smiala sa Petra Nagyová-Džerengová počas Mikuláša na detskej kardiochirurgii (SK)

„ …Mikuláša pozvala na oddelenie detskej kardiochirurgie Nadácia Šťastné srdcia, ktorú pre deti a ich blízkych založil personál oddelenia. “Je to nadácia, ktorá na oddelení aj býva,“ hovorí Matej Nosáľ, primár Kardiochirurgického oddelenia Detského kardiocentra v Bratislave… “

— Article on the portal Ženy v meste

Read the Article

Lintner a spol. znovu ukázali veľké srdce: Bondrov Charity Golf Cup pomohol chorým deťom (SK)

„ …sme na to pyšní, pretože tieto financie smerujú na pomoc deťom, ktoré sú odkázané na pomoc iných. Primár Matej Nosáľ, robí unikátne operácie detských srdiečok a zakúpili sme pre jeho kardiocentrum 3D tlačiareň na výrobu rôznych komponentov. Spoločne s ňou sme mu venovali i štyri kilá materiálu na tlač a doživotný servis… “

— Article on the portal Športky.sk

Read the Article

Známe osobnosti hrali golf pre pomoc deťom (SK)

„ … som veľmi rád, že sa nám podarilo poraziť najmä bondrovcov. Toto sa cení a hneď to idem všetkým vytrúbiť na nový Instagram. My sme zvíťazili na počet rán bez prihliadnutia na hendikepy, kde vyhral tím Adely Banášovej. Najväčšími víťazmi sú však detičky, ktoré dostali potrebnú pomoc a ľudia, ktorí tu prišli pomôcť… “

— Article on the portal Popradský Korzár